Rusko Riding team-talent ratsukot

Matilda ja Flinga

Matilda ja Cassini-G

Olen Matilda Maccelli, 14-v. Olen harrastanut ratsastusta kohta neljä vuotta.

Treenaan ja kilpailen ponillani Feigh Fern, tavoitteeni kaudelle 2018 on nousta 120 cm tasolle ja kilpailla mini GP-sarjassa sekä SM-kilpailut.

Toinen ratsuni on Ruskon ratsastuskeskuksen hevonen Cassini-G, "Kallen" kanssa tavoitteet ovat ensi kaudella junioricupissa 115-120 tasolla.


Olen Nella Mäyrä, 11-vuotta. Harjoittelen ja kilpailen kahdella pikkuponillani Oilean Carnalla eli Onnilla ja Turfhorst Royal Rosella eli tutummin Kuikalla. Tavoitteeni on ensi kaudella nousta 110 cm tasolle ja kilpailla poneilla mini GP-sarjaa ja päästä osallistumaan SM-kisoihin. Paras saavutukseni tähän mennessä on 2017 pikkuponicupin kokonaiskisan 2. sija.

Nella ja Kuikka

Nella ja Onni

Olen Daniela Simola, 12 vuotta. Olen harrastanut ratsastusta viisi vuotta. Kilpailen ja valmentaudun ponillani Javanais v/d Bakkershoeve ja hevosellani Mousko Du Buisson Z. Paras saavutukseni kaudella 2017 oli ponicupin kokonaiskilpailun 3.sija.

Tavoitteeni kaudella 2018 on päästä kilpailemaan 120 cm luokkiin kummallakin ratsulla sekä mini GP-sarja ja SM-kilpailut.

Daniela ja Java

Daniela ja Prinssi

Elina ja Lilly

Olen Elina Koskenrouta, 14 vuotta. Ratsastan Talent-ohjelmassa Ruskon ratsastuskeskuksen ponilla Ravens Clover Lilly.

Tavoitteenani on kehittyä mahdollisimman taitavaksi ratsastajaksi ja saada itselle kilpailukokemusta.


Ellen ja Alisa

Olen Ellen Brusila, aloitin talent-valmennuksessa 2015 syksyllä. Valmentaudun omalla hevosellani Calista R.

Olen Mandi Maccelli 10-v, aloitin talent-valmennuksessa syksyllä 2016.

Ratsastan omalla ponillani Tiramisu v/d Waterhoeve eli Tira. Kun taitoni karttuvat, toiveena on päästä kilpailemaan esteratsastuksessa.

Olen Mathilda Simola 10-v, aloitin syksyllä 2016 talent-valmennuksen. Ratsastan ponillani Hannelore. Tavoitteena minulla on päästä kilpailemaan esteratsastuksessa.

Amelie ja Niksu

Olen Amelie Chaabouni , 11 vuotta ja olen käynyt säännöllisesti ratsastustunneilla 5 vuotiaasta lähtien. Ratsastan Talent-ohjelmassa Ruskon ratsastuskeskuksen ponilla Nikita III. Lempilajini on esteratsastus. Tavoitteeni on päästä kilpailemaan seuran omissa kilpailuissa sekä saada oma poni.

Venla ja Henkka

Olen Venla Suoraniemi 10-v. aloitin talent-valmennusryhmässä joulukuussa 2016. Ratsastan omilla poneillani Parkroe Henry ja Vita. Olen kilpaillut nyt syksyllä muutamia 70-80 cm luokkia. Tavoitteena kaudella 2018 on pikkuponicup ja ponicup- sarjakilpailut.

Venla ja Vita

Emma ja Evita

Olen Emma Enholm, 10-v.

Aloitin talent-valmennuksessa syksyllä 2017. Harjoittelen vuokraponillani Veronica H eli tutummin Evitalla.

Olen Julia Salminen, 13-v.

Aloitin talent-valmennuksessa syksyllä 2017. Ratsastan Ruskon ratsastuskeskuksen ponilla Amadeus Krogholm.