MiiaOlen 44-vuotias valmentaja, master-opettaja ja talliyrittäjä.

Valmistuin ratsastuksenopettajaksi Ypäjän hevosopistolta vuonna 2000 ja Master-opettajaksi vuonna 2004.

Ammattivalmentajaksi valmistuin Vierumäeltä 2017.


Olen toiminut opetustehtävissä vuodesta 2000 saakka, oman yrityksen perustin 2001. Valmennustehtäviin siirtyminen on tapahtunut vähitellen, viimeiset vuodet olen keskittynyt vain valmentamiseen ja valmennettavien hevosten/ponien ratsutuksiin.

Toimin tällä hetkellä henkilökohtaisena valmentajana 25 ratsastajalle Ruskon Ratsastuskeskuksessa. Lisäksi vastaan Ruskon Ratsastuskeskuksen toiminnasta ja Rusko Riding Teamin talent- ohjelmasta sekä valmennuksesta.

Kilparatsastus on aina ollut lähellä sydäntäni ja nautin työstäni, jossa pääsen auttamaan lapsia ja nuoria kilpailu urallaan eteenpäin.


Olen aiemmin kilpaillut kouluratsastuksessa Va B tasolla itse kouluttamallani hevosella (Silvester). Parhaat saavutukset ovat juuri Silvesterin kanssa mm. 5-vuotiscup voitto vuonna 2004 sekä voitot ja sijoitukset kansalliselta va B tasolta. Silvesterin kuoltua (ähkyn seurauksena 2009) kilpaileminen on jäänyt vähemmälle. Tällä hetkellä minulla ei ole kilpahevosta. Lasten ja nuorten valmentaminen on ajanut oman kilpailu-uran edelle.